Deurlôôôôpend Krediet

Opnieuw is auteur Ruud van de Laar de uitdaging aangegaan om een op en top Bosch’ blijspel te schrijven: “Deurlôôôôpend Krediet.”

In dit verhaal denkt Jet Brands-Houët eindelijk van het leven te kunnen gaan genieten. Kinderen de deur uit, hypotheek afgelost, man met pensioen, nieuw appartement in de binnenstad, etc. De crisis lijkt aan haar deur voorbij te gaan. Maar dan heeft ze toch buiten haar 4 kinderen gerekend. Plotseling wordt Jets huis een opvanghuis en het strijdtoneel van botsende karakters, jaloezie, wrok en argwaan. Hoe houdt Jet zich staande in dit wespennest terwijl haar man op een baggerschuit in Dubaï zit? En gaat Jets grootste wens nu eindelijk in vervulling?

Met dit hoogst actuele blijspel laat De Bossche Komeedie u wederom genieten van een onbekommerd avondje uit; vol Bossche humor, komische verwikkelingen en herkenbare, hilarische Bossche familiesituaties. Naast bekende en gelouterde comedy spelers als; Mien Brohm, Netty Dielissen, Daan Gielen, Nancy Gerrits, Bas van Noort, Erik Kroon, Joyce Hulshoff en Chantal Falck zullen ook de nieuwe, door (onze) talentscouting, ontdekte talenten: Huipie Vugts en Anthony van Eijk het strijdtoneel van de lach en de traan betreden. Regie: Ruud van de Laar.

 

Fotoalbum Deurlôôôôpend Krediet

Poster "Deurlôôôôpend Krediet"

 

Cast

Speler Rol Relatie Speler Rol Relatie
Mien Brohm Jet Brands-Houët Moeder Huipie Vugts Lian Brands Haar oudste dochter
Netty Dielissen Anky Knuvers Haar beste vriendin Chris van Beek Leo Brands Haar jongste zoon
Nancy Gerrits Lenie Brands Haar jongste dochter Daan Gielen Tiny Houët Haar vader
Erik Kroon Carlo Meesters Haar schoonzoon Joyce Hulshoff Lotte Kivits Zorgverlener
Bas van Noort Luuk Brands Haar oudste zoon (Speciale Gast??) Stem Leen Brands Haar man
Chantal Falck Francine Brands-Fleuren Haar schoondochter  

 

terug naar voorstellingen